Сумський «Центр догляду за тваринами» запрошує на День відкритих дверей

12.08.2020

15 серпня – Всесвітній день безпритульних тварин. З цієї нагоди тих, хто задумується про домашнього улюбленця, хто хотів би допомагати безпритульним тваринам, але не знає, як саме, а також усіх, хто просто їх любить, КП «Центр догляду за тваринами» Сумської міської ради запрошує на «День відкритих дверей».

Запишіться на екскурсію — і ви побачите місце, де в Сумах проживають безпритульні тварини. Разом із волонтерами вам розкажуть про те, хто опиняється в притулку, продемонструють умови проживання цих тварин та дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Жителі притулку будуть раді вашому візиту. Ви отримаєте від нього взаємне задоволення. Спілкування з нашими тваринами – простий спосіб, щоб допомогти їм соціалізуватися. Це прекрасний привід провести цікаве дозвілля з дітьми. Ви можете принести тваринам гостинці та смаколики. Повірте, вони будуть щасливі.

А ще це чудовий шанс обрати собі улюбленця і подарувати йому найцінніще – дім та свою любов. У нас дуже багато чудових тварин. Яких тільки мордочок не зустрінеш — вибір дуже великий. Більш того, собака, якій ви подаруєте дім та своє піклування, назавжди стане вашим найвідданішим другом.

Не можете взяти тварину? Не біда! Візит до притулку – це чудова можливість поспілкуватися з тваринами і дізнатися, як їх можна підтримати: спілкуванням, прибиранням, годівлею.

Усіх, хто любить тварин та кому небайдужа їхня доля, чекають, у суботу, 15 серпня, з 10:00 до 15:00 у КП «Центр догляду за тваринами» СМР за адресою: Римського-Корсакова, 1.

Попередній запис та вся інформація за телефоном: 0508184523.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: