Роман Грищенко: «Жителі Сум та Сумського району невдовзі зможуть їздити відремонтованою дорогою Суми – Полтава»

12.08.2020

Голова Сумської облдержадміністрації проінспектував хід проведення капітального ремонту об’єкта «Великого будівництва» – дороги державного значення Н-12 Суми-Полтава (с. Верхня Сироватка), довжина якої становить 800 м.

«Здача об’єкта в експлуатацію орієнтовно запланована на 26 серпня. Ми маємо зробити все необхідне, щоб зробити цю дорогу не пізніше, а то й раніше запланованої дати, – зазначив Роман Грищенко. – Але звісно, без втрати якості».

До кінця року на Сумщині буде збудовано та відремонтовано понад 200 кілометрів доріг.

«На Сумщині, як і по всій Україні, мають бути дороги європейської якості! Ми до цього сьогодні йдемо і я гарантую, що так і буде», – підкреслив Роман Грищенко.

За словами голови Сумської облдержадміністрації, на Сумщину в рамках програми «Велике будівництво» сьогодні виділяється безпрецедентна кількість коштів. Тільки на фінансування ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2020 році в Сумській області було виділено коштів у сумі понад 2 млрд гривень.

На дороги місцевого значення − 867 млн гривень. А на ремонт та будівництво 5 шкіл, 5 садочків, 5 стадіонів і 7 приймальних відділень опорних лікарень − майже 218 млн гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: