Роман Грищенко: Діяльність групи компаній «Технологія» у нашій області свідчить про інвестиційну привабливість Сумщини

13.08.2020

Голова Верховної Ради України Дмитро РАЗУМКОВ разом із головою Сумської облдержадміністрації Романом ГРИЩЕНКОМ та народними депутатами оглянув виробничі потужності заводу пакувальних матеріалів та поліграфічної продукції АТ «ТЕХНОЛОГІЯ».

«Щорічно у розвиток виробництва вкладаються значні обсяги інвестицій, за роки своєї діяльності товариство залучило понад 100 млн доларів. Загальна сума інвестицій по Групі компаній «ТЕХНОЛОГІЯ» – 301,6 млн доларів», – зазначив Роман Грищенко.

За його словами, товариство є яскравим прикладом підприємств, які розвиваючись, розвивають і Сумщину. Адже загальний обсяг податків, сплачених АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» за 2019 рік, становив майже 245 млн гривень, у тому числі до державного бюджету – 209 млн гривень, до місцевого бюджету – 35 млн гривень. Усього по Групі компаній загальний обсяг податків, сплачених за 2019 рік, становить 800 млн гривень.

Також Роман Грищенко зазначив, що Група компаній «ТЕХНОЛОГІЯ» є прикладом соціально-відповідального бізнесу. У 2012 р. було засновано Благодійний фонд «ТЕХНОЛОГІЯ». Загальний розмір благодійної допомоги, наданої Групою компаній «ТЕХНОЛОГІЯ» з 2012 року, складає 86 млн гривень.

«У 2020 році Групою компаній «ТЕХНОЛОГІЯ» та іноземними партнерами було виділено 12 млн гривень на боротьбу з пандемією COVID-19 на Сумщині. На ці кошти було закуплено 12 апаратів ШВЛ експертного класу та дороговартісні препарати, що включені до протоколу лікування COVID-19. Було відновлено та побудовано 1,65 км нових кисневих мереж у шести лікарнях, лікарів і медичний персонал забезпечено засобами індивідуального захисту, – розповів голова Сумської облдержадміністрації. – І я дякую керівництву Групи компаній «ТЕХНОЛОГІЯ» за розуміння і допомогу в боротьбі з коронавірусною інфекцією».

Довідково. АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» є провідним виробником упаковки для харчової промисловості. Продукцiя пiдприємства експортується у 63 країни свiту на 5 континентах, основними серед яких є Великобританія, Iспанiя, Франція, Італія, Китай, Литва, Латвія, Бельгiя, Азербайджан, Польща, Чехія, Вiрменiя, Бiлорусь, Грузiя, Молдова та інші.

АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» є великим роботодавцем Сумської області, де працюють кращі фахівці у своїй галузі. На сьогодні штат працівників – 785 осіб. Всього по Групі компаній – 2 800 осіб.

Система менеджменту якості АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» сертифіковано за міжнародними стандартами ISO 9001, ISO 14001, FSSC 22000, OHSAS 18001.

Згідно з аудитом міжнародної платформи EcoVadis, АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» визнано надійним постачальником упаковки для відповідальних ділових операцій в таких категоріях, як захист навколишнього середовища, створення гідних умов праці, чесне ведення бізнесу і безперебійне постачання продукції.

АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» розвиває бізнеси в напрямках як виробництва упаковки, так і сільського господарства, а тому сьогодні це Група компаній, до якої входять: АТ «ТЕХНОЛОГІЯ», ТОВ «Біотехник», ТОВ «ГУАЛА КЛОЖЕРС УКРАЇНА», ТОВ «ГУАЛАПАК УКРАЇНА», ТОВ «Мюзель» (Польща), ТОВ «ТеоПак» (Білорусь), TEO UK PACKAGING LIMITED (Великобританія) і група компаній сільського господарства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: