Колишній табір СумДУ — у сотні кращих готелів Криму

13.08.2020

Колишній студентський спортивно-оздоровчий табір «Університет» у селищі Гурзуф під Ялтою, що нині називається “Гостьовий дім “Гурзуфські Зорі” увійшов до сотні найкращих готелів Криму. Про це стало відомо з фотографії, на якій зображений Ростислав Абрамітов із табличкою “100 лучших здравниц и отелей Крыма”.

У незалежному рейтингу споживачів “Гурзуфські Зорі” нібито набрали понад 92 бали зі 100 можливих.

Студентський табір перетворюється на…

Згадаємо трохи історії взлету пана Абрамітова.

Із 1991 до 2003 він був начальником відділу з позанавчальної роботи СумДУ. Відділ цей споконвіку займався дозвіллям студентів, культурно-масовими і спортивними заходами. Акурат під новий – 2003 – рік, Абрамітову зробили подарунок – перевели на роботу до підприємства профспілкової організації студентів СумДУ — студентського спортивно-оздоровчого табору «Університет» у селище Гурзуф під Ялтою.

Ростислав Абрамітов став директором цього табору і мав би сприяти оздоровленню сумських студентів у Криму. Та замість цього табір крок за кроком підводили під банкрутство. І врешті-решт, на початку 2009 року, через Господарський суд Автономної республіки Крим підприємство профспілкової організації студентів Сумського державного університету спортивно-оздоровчого табору «Університет» ліквідували. Але сліди його в Реєстрі Мін’юсту залишились.

Саме Ростислав Абрамітов значиться директором ліквідованого підприємства. До слова, у цьому ж реєстрі знайшли й дані про фізичну особу-підприємця Абрамітова. Виявляється, ще у 2006 році пан Абрамітов, працюючи директором підприємства табору «Університет», почав підприємницьку діяльність, основний вид якої… «Діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання». І ще одна річ: табір, яким керував Абрамітов, був зареєстрований за адресою Гурзуфське шосе, 6А, а ФОП Абрамітов – на Гурзуфському шосе, 6Б. Взагалі у цій гурзуфській історії є дуже багато цікавих моментів (наприклад, за тією ж адресою, що і підприємство СумДУ «Університет», було зареєстроване ТОВ «Університет», на яке переоформили землю і споруди), але зацікавила вона іншим.

Крим – наш!

У день так званого референдуму в 2014 році на сайті «Лента новостей Крыма» була оприлюднена стаття із заголовком: «Большая Ялта ждет от референдума перемен к лучшему». У ній наведена цитата мешканця Гурзуфа пана Абрамітова: «Я вижу свое будущее и будущее своих детей в нормальном стабильном государстве. Я пришел выполнить свое волеизъявление, реализовать мысли и чаяния, к которым я шел 20 лет. Так же думают и все члены моей семьи, мои друзья и соседи. К часу дня мы все уже проголосовали. Ни на одних выборах я не видел такой активности людей. Мы все сегодня идем голосовать за светлое будущее нашего Гурзуфа и уверены на 100%, что будет сезон, приедут отдыхающие, будет благополучие, стабильность и мир!»…

Наразі Ростислав Абрамітов входить у так звану російську асоціацію курортів Криму як директор міні-пансіонату «Гурзуфські зорі». До того ж він зареєстрований у Росії як індивідуальний підприємець і сплачує там податки…

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: