Рідним дівчини, яку збила автівка в Сумах, погрожують та обіцяють помсту

13.08.2020

3 серпня у Сумах сталася ДТП з потерпілою. Дівчину збив автомобіль, коли вона переходила дорогу на пішохідному переході. За 10 днів ні в неї, ні у свідків правоохоронці не дізналися подробиці аварії, тож рідні дівчини звернулися до журналістів по допомогу, передає sts.sumy.ua.

“Вона переходила дорогу, дві машини зупинилися, пропускали її, а третя виїхала і збила її причепом”, – говорить пані Олеся, мати потерпілої.

Дівчина отримала тяжкі травми. На місце одразу прибула швидка та доставила її до лікарні. “Вона не може зараз розмовляти, п’є через трубочку, у неї зламана щелепа, зламаний ніс зі зміщенням, зуби повилітали від сили удару просто з корінням, пробивши нижню губу”, – про такі жахливі подробиці розповідає подруга потерпілої Зарина.

Мати потерпілої написала заяву до поліції, але у відділі її не прийняли, мовляв, заяву має подавати сама дівчина. Втім потерпілій писати заяву не пропонували.

Євген став свідком ДТП. Правоохоронці взяли його контактні дані, але ні при складанні протоколу, ні після цього про подробиці аварії не запитували. “Дівчину збив ВАЗ – зачепив причепом. Вона втратила свідомість, їй надали першу допомогу, потім приїхала швидка…”, – розповідає Євген.

У поліції запевняють, що кримінальне провадження відкрили та ведуть досудове розслідування. Проте, чому не прийняли заяву від матері та не дізналися подробиці аварії у свідків, відповіді немає.

Дівчина й досі перебуває у лікарні. Її прооперували, втім через травму ноги ходити самостійно вона не може. Лікарі й досі не знають, який діагноз їй поставити.

Оточенню потерпілої погрожують та попереджають про помсту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: