У Сумах невідомий чоловік зайшов до квартири та на очах у господарки нишпорив у речах

13.08.2020

Зранку, близько 7-ї години, вартові порядку отримали повідомлення від мешканки одного з будинків на вулиці Герасима Кондратьєва про незаконне проникнення до її житла.

Жінка в телефонній розмові повідомила, що невідомий чоловік зайшов до її квартири та нишпорив у речах. Коли ж заявниця почала телефонувати на лінію “102”, громадянин швидко втік.

Обстежуючи прилеглу територію, патрульні помітили схожого за описом чоловіка. Він же, побачивши охоронців порядку, почав тікати. Інспектори відразу ж наздогнали та затримали громадянина. Ним виявився 37-річний сумчанин. Його поведінка була підозрілою: незв’язна мова, надмірна рухливість, знервованість.

Патрульні провели чоловікові поверхневу перевірку та виявили в нього зіп-пакетик із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

На місце події для з’ясування всіх обставин патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне зберігання наркотиків) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: