У Сумах «А-Муссону» підпалили сміттєвий контейнер

13.08.2020

Подія сталася вчора, 12 серпня, близько 19:00, на контейнерному майданчику по вул Перемоги, 2. Про це йдеться у зверненні ТОВ «А-МУССОН» до мешканців Роменського мкр м. Суми і депутата міськради Юрія Перепеки, оприлюдненому у Фейсбуці.

«12 серпня 2020 року, приблизно о 19:00, зафіксовано підпал контейнера для великогабаритних і ремонтних відходів на контейнерному майданчику на вул Перемоги, 2. Внаслідок горіння, контейнер пошкоджено, що завдало матеріальної шкоди ТОВ «А-МУССОН». Зауважимо, що це вже не перший підпал контейнерів на цьому майданчику для збору відходів. Контейнер для великогабаритних відходів встановлений на прохання мешканців і депутата Юрія Перепеки.

ТОВ «А-МУССОН» звертається до мешканців Роменського мкр з проханням не залишатися осторонь, коли ви стали свідком протиправних дій з майном компанії, зателефонуйте до поліції за номером 102.

ШАНОВНИЙ депутат Юрію Перепека, зверніть увагу на правопорушення, що вчиняються неодноразово на закріпленому за Вами територіального окрузі м. Суми і посприяйте у роз`яснювальній роботі серед населення мікрорайону із запобігання подібних правопорушень та у встановленні відеонагляду на контейнерному майданчику на вул. Перемоги, 2. Сподіваємося на розуміння у складній ситуації та чекаємо дій, направлених на збереження майна компанії і безпеки сумчан, якщо, у найближчий час відеонагляд не буде забезпечений, ТОВ «А-МУССОН» буде змушений прибрати контейнер для великогабаритних та ремонтних відходів з майданчика на вул. Перемоги, 2.

ТОВ «А-МУССОН» запрошує мешканців міста Суми на виставку та свято для дітей, які присвячені правильному поводженню з відходами у суспільстві, 22 серпня 2020 року об 11:00 біля «Епіцентру» на вул Героїв Крут, 3/1. #амуссон_для_сумчан. Запрошуємо на виставку, присвячену суспільно важливій проблемі поводження з відходами у сучасному місті Суми й депутатів Сумської міської ради», — пишуть на сторінці Марина А-Муссон.

ЗВЕРНЕННЯ ТОВ "А-МУССОН" до мешканців Роменського мкр м.Суми і депутата Сумської міської ради Юрія Перепеки 12 серпня…

Опубликовано Мариной А-Муссон Четверг, 13 августа 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: