Тетяна Рябуха з радістю показала Дмитру Разумкову гордість Сум

13.08.2020

Сама будучи донором, народний депутат Тетяна Рябуха відзначає , що фракція партії «Слуга народу» у Верховній Раді приділяє особливу увагу питанню донорства. Так, 2 червня було внесено зміни до ЗУ «Про донорство крові та її компонентів», якими врегульовано питання вивезення донорської крові за межі України, а також дозволено отримувати плазму суб’єктам господарювання.

Ще одним кроком в бік налагодження державно-приватного партнерства стало прийняття у першому читанні ЗУ «Про безпеку та якість донорської крові», який дасть розвиток таким центрам крові, як Сумський.

Вітаючи у Сумах спікера парламенту Дмитра Разумкова, вона була горда продемонструвати, у яких сучасних умовах сумчани стають донорами.

«І ось сьогодні — історичний візит спікера ВРУ до Сум. Звісно, я з радістю показала Дмитру Разумкову нашу гордість — кращий донорський центр України, аби і надалі підтримка парламентарями таких закладів не викликала жодних питань.

Суми — не лише столиця донорства, це місто, де панує добро і милосердя, адже значна частина крові в центрі зібрана на благодійних засадах», — написала Тетяна Рябуха на своїй сторінці у Фейсбуці.

Скажу чесно, для мене, як для донора, велике щастя, що наша фракція приділяє донорству особливу увагу.⠀2 червня було…

Опубликовано Тетяной Рябухой Четверг, 13 августа 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: