У Сумах відзначили кращих волонтерів

15.08.2020

Напередодні Всесвітнього дня захисту безпритульних тварин спеціалізоване муніципальне підприємство, Сумський Центр догляду за тваринами, відвідали представники влади, волонтери та журналісти.

Заступник міського голови Віра Мотречко від імені міського голови вручила відзнаки волонтерам, які опікуються цими тваринами. «Я знаю, що у кожного з вас є своя сім’я, робота, але ви не стоїте осторонь проблем безпритульних тварин. Ви приділяєте цьому свій час і частинку душі. І це неймовірно. А взагалі моя мрія – щоб кожна з цих тварин знайшла свій дім», — сказала вона.

Отримав грамоту від мера і працівник притулку Владислав Мошенський. Адже спеціалістів з подібними навиками роботи (Владислав є професійним ловцем безпритульних тварин) в Україні одиниці.

Директор КП «Центр догляду за тваринами» Сумської міськради Володимир Катишев зазначив: «Чи задумувались ви колись над тим, чому на вулицях більшості європейських міст немає безгосподарних тварин? Я відповім: бо там ідеально налагоджена робота муніципальних притулків. Довгий час ця проблема у Сумах не вирішувалась жодним чином. Але завдяки спільним зусиллям волонтерів та міської влади процес зрушився з місця — притулок створений та розвивається. І ми робимо усе можливе, аби він став показовим серед інших українських міст».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: