Сумська вчителька претендує на чверть мільйона гривень

15.08.2020

Вчителька Сумської загальноосвітньої школі I–III ступенів №5 Вікторія Ломака, яка викладає англійську, увійшла до ТОП-50 вчителів України. Тепер вона на шляху до головного призу премії — 250 тисяч гривень, передає sumy.today.

Вікторія регулярно користується соцмережами для організації навчального процесу, проводить опитування в Telegram. Стимулює вчити англійську по сторіз королеви Англії та закордонних кумирів у Instagram. Також вчителька допомагає учням спілкуватися з однолітками з інших країн завдяки спільним проєктам на платформі Etwinning Plus.

«Мої інновації полягають у тому, щоб завжди бути в курсі того, що зараз подобається моїм учням, і використовувати їх зацікавлення в освітніх цілях. Вони люблять знімати відоси? Прекрасно. Значить нехай знімають відео на телефони для уроків, конкурсів та проєктів», — каже сумчанка.

Національна премія Global Teacher Prize Ukraine існує з 2017 року, створена громадською спілкою “Освіторія”. Вчителі, які застосовують інноваційні освітні практики, мають значні досягнення в професійній сфері, виховують громадян світу, які цінують свою роботу та яких відзначають колеги й спільнота.

Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя, 3 жовтня 2020 року, винагородять призом у 250 000 гривень та ще безліччю корисних та приємних подарунків від партнерів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: