RGM group долучається до будівельних проектів Сумщини

17.08.2020

Cьогодні на Сумщині спостерігаємо «будівельний бум», коли в рамках програми «Велике будівництво» надійні та перевірені часом забудовники зводять житлові будинки, оздоровчі та торгівельні комплекси, школи та дитячі садки, ремонтують лікарні, спортивні майданчики та стадіони. Для нашої області це унікальна можливість долучитися до програми Президента і спільними зусиллями розбудовувати наш край.

Наразі RGM group бере участь у реалізації проектів, поставляючи на будівельні майданчики якісні сертифіковані матеріали. Щоб забезпечити всі проекти області високоякісним бетоном та залізобетонною продукцією, наші будівельні бригади запускають завод з виготовлення бетону о четвертій годині ранку. Нам важливо гарантувати систематичні поставки товарного бетону, запобігаючи простоїв виробничого процесу у забудовників.

Ми працюємо задля того, щоб нашим дітям зводили комфортні садочки та школи, безпечні оздоровчі та розважальні центри для сумчан та гостей міста. Наші спеціалісти докладають максимальних зусиль для того, аби своєчасно та оперативно відвантажити товарний бетон на стратегічні об’єкти будівництва. В середньому за добу поставляємо від 150 кубів надміцного бетону, який виготовляємо за європейською технологією.

Для будівництва торгівельних та оздоровчих комплексів доставляємо бетон класу В25 (марка 300-350), який ідеально підходить для зведення монолітних фундаментів, улаштування дорожнього покриття та будівництва багатоповерхових споруд. Лабораторно підтверджено, що бетон виробництва RGM group відповідає всім показникам міцності, витримуючи великі навантаження.

Спільними зусиллями з владою та забудовниками, компанія будує сучасні та безпечні об’єкти архітектури, які відповідають всім державним будівельним нормам.

Будуємо Сумщину разом!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: