Придбання біотуалетів для озера Чеха відклали до наступного року

17.08.2020

Ще на початку літа жителі Сум звертали увагу міської влади на відсутність нормальних туалетів у зоні відпочинку на озері Чеха.

«В результаті вся зелена зона перетворюється на суцільний туалет, а орендарі землі не роблять ніяких дій у цьому напрямку. Просимо встановити кілька нових туалетів», — звучало в онлайн-петиції. І підписи вона набрала досить швидко.

Але… Департамент інфраструктури міста розглянув це звернення, навіть пропрацював питання установки біля Чешки 4-х модульних туалетів. Щоправда, орієнтовна вартість та установка одного об’єкта, за їхньою інформацією, становить 800 тис. грн. А в цьому році витрати на покупку біотуалетів бюджетом Сумської міської ОТГ не передбачені.

Крім того, через щомісячне зменшення фінансових надходжень до бюджету міської громади не вистачає коштів на багато цілей, тому розраховувати на виділення серед року грошей на незаплановану покупку не доводиться. Але департамент інфраструктури пообіцяв запропонувати депутатам передбачити необхідні на біотуалети кошти в бюджеті-2021.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: