На Сумщині винесли вирок чоловіку, який до смерті побив малознайому жінку

17.08.2020

Охтирською місцевою прокуратурою доведено в суді вину 30-річного чоловіка, який побив до смерті малознайому жінку.

Подія сталась у січні 2019 року в м. Охтирка. Обвинувачений познайомився на вулиці з жінкою. Спочатку вони разом розпивали спиртні напої, а потім поїхали на квартиру до знайомих. Проте там якраз перебувала дівчина обвинуваченого, яку неабияк розлютило те, що її чоловік привів іншу жінку. На цьому ґрунті вони посварились, дівчина дала ляпаса чоловікові. Після чого він забрав свою нову знайому і вони поїхали звідти на таксі. Прибувши у визначене місце, жінка почала дорікати чоловікові тим, що він поводить себе неправильно зі своєю дівчиною. Між ними виникла суперечка, під час якої цього разу вже нова знайома дала йому ляпаса. Така жіноча солідарність розізлила обвинуваченого, він спочатку ударив жінку в обличчя, а потім у живіт. Наступного дня 36-річна жінка померла в лікарні від гострої крововтрати через розрив селезінки.

У суді обвинувачений вину свою заперечував. З його слів, він провів свою нову знайому до будинку і пішов додому. Однак у цей час йому зателефонувала його дівчина і вони домовились про зустріч, тому він повернувся. Проходячи повз будинок, де залишилась його знайома, він побачив, що жінка лежить на землі.

Оцінюючи аргументи сторін, суд визнав обвинуваченого винуватим за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) КК України та засудив до 7 років 6 місяців позбавлення волі, — повідомила пресслужба прокуратури області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: