Сумське міжрегіональне вище професійне училище — лідер професійно-технічної освіти України

17.08.2020

Заклад отримав головну нагороду рейтингового виставкового конкурсу Гран-Прі«Лідер професійно-технічної освіти України». Заступник голови Сумської облдержадміністрації Тетяна МИРОНЕНКО привітала колектив училища з високою нагородою.

Конкурс відбувався в рамках Міжнародної освітньої виставки «Сучасні заклади освіти» та виставки освіти за кордоном «World Edu», що проходили на початку серпня за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України у Київському Палаці Спорту.

«Відвідавши вперше сьогодні ваше училище, я зрозуміла, чому ви є кращими в Україні, – зазначила Тетяна Мироненко. – Колектив училища любить цей заклад і любить свою роботу. Ви є сучасним закладом європейського рівн6я, маєте чудову науково-практичну базу, професійний колектив».

Заступник голови облдержадміністрації закликала й інші заклади працювати над вдосконаленням: «Світ не стоїть на місці і кожен заклад профтехосвіти Сумщини має робити все можливе, щоб учні мали якісну підготовку, і не лише знання, а й практичні навички».

Довідково. Міжнародна освітня виставка «Сучасні заклади освіти» та виставка освіти за кордоном «World Edu», що проходили за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, – це найбільший представницький форум нашої країни, який презентує досягнення та досвід у реформуванні всіх рівнів освіти, розширенні міжнародної співпраці для подальшої інтеграції в освітній і науковий простір, засоби навчання, програми та рішення для підвищення ефективності освітнього процесу. Це ефективний дискусійний і навчальний майданчик як для науково-педагогічної спільноти, фахівців IT-сфери, органів влади та управління, так і для підростаючого покоління – школярів, абітурієнтів і студентів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: