Тетяна Мироненко: «Перш за все в умовах пандемії COVID-19 ми маємо думати про безпеку наших дітей»

17.08.2020

На цьому заступник голови Сумської облдержадміністрації наголосила під час наради з підготовки закладів профтехосвіти до нового навчального року.

Директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія ГРОБОВА розповіла, що до початку навчального року в кожному закладі профтехосвіти мають бути організовані всі карантинні заходи.

«Учні закладів профтехосвіти мають дотримуватися соціальної дистанції, тобто кожен заклад повинен розробити графік перебування дітей так, щоб не було скупчень в коридорах, їдальні тощо. Також має бути забезпечено проведення температурного скрінінгу колективу закладу, масковий режим тощо», – говорила Вікторія Гробова.

Говорила посадовець і про обов’язковий медогляд дітей і колективу закладу, ретельне прибирання приміщень, організацію харчування в умовах карантину.

«Перш за все, в умовах пандемії COVID-19 ми маємо думати про безпеку наших дітей, – підкреслила під час наради з підготовки закладів профтехосвіти до нового навчального року Тетяна Мироненко. – Тому усі заходи й рекомендації Міністерства освіти і Головного санітарного лікаря України необхідно виконувати якнайретельніше».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: