У Сумах відбудеться День Вуличної Музики

17.08.2020

24 серпня на Tribuna Park відбудеться День Вуличної Музики. Це волонтерський проєкт у світі, започаткований як музичний флешмоб. Щороку сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів збираються разом, щоб заграти й заспівати людям власну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз. У Сумах шукають волонтерів та музикантів, які готові долучитися до цієї події, передає cukr.city.

Запрошують аматорів та віртуозів

Участь у Днях Вуличної Музики може взяти кожен. Хто бажає просто вийти на вулицю і грати для друзів та перехожих, чи той, хто небайдужий до музичних експериментів та для кого музика — це набагато більше, ніж просто фоновий саунд у програвачі.

Організатори запрошують приєднуватися аматорів та віртуозів, академіків та самоучок, початківців та зірок. Реєстрація учасників дозволить підготувати цікаву програму свята музики, надати музикантам необхідну технічну та іншу підтримку.

Заповнити анкету

Для того, щоб взяти участь у Дні Вуличної Музики, слід заповнити анкету та чекати на фідбек. Організатори зв’яжуться з учасниками ближче до 19 серпня.

Анкета для музикантів

Анкета для волонтерів

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: