У Недригайлові ЦРЛ відновлює роботу

17.08.2020

«Кожен житель району несе особисту відповідальність за поширення захворюваності на COVID-19». Саме такими словами голова Недригайлівської районної державної адміністрації Володимир Діхтяр розпочав позачергове засідання Недригайлівської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якійбуло розглянуто питання забезпечення дотримання контролю протиепідемічних заходів.

З початку епідемічного періоду серед жителів району підтверджено 49 випадків захворюваності на COVID-19.

Серед них, 1 хворий помер, 4 — офіційно одужали. Продовжується проведення забору біологічного матеріалу, для відправлення на повторні дослідження, як контактних осіб, так і хворих, з раніше підтвердженими випадками захворювання на коронавірусну інфекцію.

За результатами засідання з метою забезпечення дотримання суб’єктами господарювання встановлених протиепідемічних заходів на території району комісією було вирішено і надалі проводити перевірки, що здійснюються постійно діючими мобільними групами, із залученням працівників Недригайлівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, Недригайлівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області та представників сільських, селищних рад.

При проведенні таких перевірок особливу увагу приділяти дотриманню масочного режиму та наповненості пасажирського транспорту.

Враховуючи отримання негативних контрольних результатів ПЛР на захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19 працівників КНП «Недригайлівської центральної районної лікарні», прийнято рішення про відновлення роботи закладу та скасування обмеження прийому хворих.

Очільник району Володимир Діхтяр наголосив, що робота районної лікарні має бути забезпечена з жорстким контролем дотримання карантинних заходів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: