Купрейчик розкритикувала мера Лебедина через піар на чужому стадіоні

17.08.2020

Колишня виконуюча обов’язки голови Сумської облдержадміністрації Ірина Купрейчик критично висловилася на адресу мера Лебедина Олександра Бакликова, який розпочав власну передвиборчу кампанію, влаштовуючи піар на стадіоні, збудованому зусиллями екс-нардепа від Сумщини Владислава Бухарєва. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці, зауваживши, що міський голова має займатися роботою у рамках повноважень, а не використовувати чужі здобутки для політичної самореклами.

«Переглядаючи сторінки видань в інтернеті, інколи здається, що потрапляєш у якусь паралельну реальність. Наприклад, днями на очі потрапило відео Лебединської міської ради, у якому пан Бакликов вітав на стадіоні с. Межиріч футболістів Лебединщини із закінченням сезону. Чи можливо, щоб міський голова Лебедина, восхваляючи перед молоддю свої спортивні досягнення та фізичну форму, говорив це на стадіоні, що був побудований за сприяння народного депутата України Владислава Бухарева, якого пан мер поливає брудом усі останні 5 років. Як видно, на Лебединщині виборча кампанія чинного міського голови вже стартувала. Хочу нагадати пану Бакликову, міському голові варто виконувати свої посадові обов’язки, а не піаритись на тому, чого він не зміг доробити за термін своєї каденції або робить за кошти платників податків»,   — ідеться у дописі Ірини Купрейчик.

Переглядаючи сторінки видань в інтернеті, інколи здається, що потрапляєш у якусь паралельну реальність. Наприклад, днями…

Опубликовано Ириной Купрейчик Понедельник, 17 августа 2020 г.

Нагадаємо, завдяки допомозі колишнього народного депутата України Владислава Бухарєва протягом останніх 2 років  універсальні спортивні майданчики з’явилися у 10 населенних пунктах Лебединщини. Наразі вони є в Будилці, Василівці, Ворожбі, Голубівці, М.Висторопі, Михайлівці, Межирічі, Підопригорах, Рябушках та Штепівці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: