Біля магазину на Сумщині сталася кривава різанина

18.08.2020

Подія сталася у містечку Ворожба Білопільського району, біля одного з місцевих магазинів. У результаті сварки між двома відвідувачами сталася бійка, і один з молодиків узявся за ножа. Наразі потерпілий знаходиться під наглядом медиків, а зловмисник перебуває під вартою.

Як встановили працівники Білопільського відділення поліції, 29-річний молодик два місяці тому звільнився з пенітенціарного закладу, де відбував покарання за раніше вчинені злочини. Приїхавши уночі до магазину, він вчинив сварку з компанією молодих людей, і навіть вдарив одного з них пляшкою по голові. Інший заступився за товариша, і тоді молодик в якості аргументу вдався до ножа, якого мав при собі у кишені.

У результаті потерпілий з п‘ятьма ножовими пораненнями потрапив у лікарню. Після двотижневого перебування у стаціонарному відділенні він виписався додому, однак все ще потребує медичного спостереження.

«Що стосується зловмисника, то вже за кілька годин після вчиненого ним злочину наші оперативники знайшли його і затримали, — коментує хід слідства Ігор Кісільов, начальник Білопільського відділення поліції. — В ході подальшого слідства були виявлені й інші епізоди злочинної діяльності затриманого: крадіжка, поєднана з проникненням у чуже житло та викрадення двох одиниць мототранспорту. Під час санкціонованих обшуків наші працівники знайшли та виявили у нього обидва крадені байки, а також закривавлений ніж та набої. Патрони і ніж направлені на експертне дослідження».

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, і наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікували дії затриманого відповідно ч.1 ст. 121 (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень), ч.3 ст. 185 (крадіжка) , ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння мототранспортом) та ч. 263 (незаконне зберігання боєприпасів) КК України.

Слідчі дії, розпочаті в рамках відкритого кримінального провадження, тривають, — повідомив відділ  комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: