Постапокаліптичний Конотоп: дизайнер створив серію ілюстрацій у стилі фентезі з локаціями міста

18.08.2020

Конотопський юний дизайнер з псевдонімом Lovecraft створив зображення в стилі фентезі з Конотопським залізничним вокзалом, будинком культури «Зоряний» та пам’ятником коню. Він розповів Конотоп.City звідки виникла ідея та які зображення планує робити надалі.

«У дизайні я вже досить давно: роблю прев’ю, шапки, аватарки для соцмереж. Але рік тому вирішив зануритися в арт і трішки в реалізм. Саме проглянув відеогру The Last of Us Part II й виникла ідея перетворити на щось схоже конотопські локації», — говорить дизайнер.

Загалом в серії «Постапокаліптичний Конотоп» три зображення. Lovecraft поділився планами створити ще серію зображень з Конотопом як центральною локацією для зйомок фільмів жахів.

View this post on Instagram

Люблю вселенную, last of us и зомби, а ещё после выхода новой части решил попробовать сделать обновление города в таком стиле. Да и город который изображён на работе мне нравится (Даже получилось добавить отсылку на смешной момент в городе Конотоп). К сожалению, в Инстаграме горизонтальные арты выглядят не так эффектно, но я уже решил что даже так выложу. Если понравился арт то напишите на свое мнение какой сериал или игра в этом жанре лучшая) ° ° ° ° Теги теги и ещё раз теги: #konotop #конотоп #ukraine #photokonotop #украина #sumy #конотопскаяведьма #конотопскиесплетни #фотографконотоп #конотопмолодежь #конотоп2019 #конотоп2020 #konotop_official #типичныйконотоп #типовийконотоп #tipichnyikon #farelyph #photoshop #digitalart #postapocalypticworld #postapocalypse #postapocalyptic #apocalypse #biohazard #distopia #survival #infected #photobash #bennyproductions #bondarts

A post shared by Lovecraft (@sir_lov_ecraft) on Jun 28, 2020 at 7:13am PDT

Перше зображення — пам’ятник коню. Говорить, що хотів нагадати конотопцям, що кінь колись був зеброю й це було справді епічно. Вокзал вибрав, тому що щодня повз нього проходить велика кількість людей. Це — обличчя міста й пропустити цю локацію автор не хотів. До серії також потрапив БК «Зоряний», бо для дизайнера це — місце сили та спогадів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: