Напад підлітка на власну матір: Подробиці інциденту

18.08.2020

Військовослужбовці військової частини 3051 Національної гвардії України допомогли матері вгамувати її сина-підлітка. Інцидент, який трапився 17 серпня у Сумах, відзняли на відео місцеві мешканці та виклали до соціальних мереж.

Повертаючись з обідньої перерви, два гвардійці – Роман Занченко та Артем Обозний — на одній із зупинок громадського транспорту почули крики про допомогу. Підійшовши до зупинки, вони побачили, що неповнолітня дитина накинулася на жінку, як пізніше з’ясувалося, на власну матір. Бійці негайно втрутилися та зупинили дбійку.

«Цей юнак рвав волосся на голові матері, бив її ногами та несамовито кричав. Ми, звісно, втрутилися, забрали дитину, після чого він почав кидатися на нас, кусаючи руки та погрожуючи кинутися під колеса авто. За згодою матері ми викликали карету швидкої допомоги та до її приїзду тримали малого, не підпускаючи до матері. Ми не могли цю ситуацію проігнорувати, бо вона була небезпечна для здоров’я наших громадян, а ми – військовослужбовці і давали присягу їх захищати. Ми обов’язково мали зупинити те, що відбувалося», –розповідає гвардієць Артем Обозний.

Медики, які прибули на виклик, забрали дитину у гвардійців та відвезли до лікарні. Активна громадянська позиція військовослужбовців, які не пройшли повз людське нещастя, та очевидне правопорушення, та ще й у час відпочинку, викликала схвальну реакцію командування. Хлопців відзначать правами начальника Східного територіального управління НГУ. Роман та Андрій днями мають відбути до Національної академії Національної гвардії України, аби за декілька років вийти звідти офіцерами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: