АТОвець звинуватив ексгубернатора Шульгу у «відмиванні» гуманітарки для військових

18.08.2020

Таку інформацію голова ГО «СПІЛКА ВЕТЕРАНІВ АТО ЛИПОВОДОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ» Олександр Солоніков повідомив у коментарі під одним із постів у соцмережі Фейсбук.

Зокрема, учасник АТО підняв тему зниклої автівки «БМВ» — однієї з двох, переданих на потреби військових. Олександр Солоніков назвав баснею всі завіряння колишнього губернатора Сумщини Володимира Шульги, що на Схід були відправлені дві «БМВ» і що нібито одна з них «загинула від пулі». За інформацією АТОвця, військові користувалися лише однією автівкою, доля ж іншої — невідома.

«Про «сразу» пряме попадання Володя пи…ть… В ато приїхав лише 1 ікс 5…. І ця беха як мінімум до весни 2015 їздила по ато… А де ділася перша беха — треба запитати як раз у Володі… Загубилася по дорозі в АТО..»випадково»… (в покійного Річкаля вже однозначно не запитаєш, де поділося це авто)… і одночасно треба запитувати у Володі, де ділися ті броніки і ті берци, що були ним привезені в АТО… розпіарені на ТВ… а потім тупо забрані в той же день ним і Річкальом…. Броніки ці потім всплили під вибори… Вова їх роздавав (парочка була передана до ДПНЗ Синівський ПАЛ…)… Така агітація у нього передвиборна була… Але йому вона не допомогла…», — написав Олександр Солоніков.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: