Стало відомо, чим завершилася погоня сумських патрульних за водієм-утікачем без прав

19.08.2020

У ніч із 16 на 17 серпня патрульні отримали повідомлення про те, що за кермом автомобіля Skoda знаходиться чоловік, ймовірно, у стані сп’яніння.

Згодом, на площі Покровській, вартові порядку побачили вказаний транспортний засіб. Інспектори, увімкнувши сині та червоні проблискові маячки, подали вимогу про зупинку, та керманич і не думав реагувати, продовжуючи рух. Рухаючись смугою зустрічного руху, він виїхав на вулицю Іллінську, де проводилися дорожні роботи. Там він пошкодив дорожнє огородження, однак навіть після цього керманич не зупинився та на чималій швидкості продовжив втечу. Згодом чоловікові вдалося відірватися та сховатися від інспекторів.

За наявними базами даних поліцейські встановили його можливе місце знаходження. Уже вчора, 18 серпня, патрульні розшукали його. Водієм виявився 27-річний мешканець Білопільського району. Чоловік розповів, що він не має водійського посвідчення відповідної категорії, оскільки ніколи його не отримував, тож злякався та вирішив таким чином уникнути відповідальності.

Патрульні склали на нього протоколи за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 139 (Пошкодження технічних засобів регулювання дорожнього руху) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, відео погоні оприлюднив директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: