Приховані загрози: як розпізнати жіночі хвороби вчасно?

19.08.2020

У жінок самою природою закладений високий больовий поріг і рідкісні напади іпохондрії. Найчастіше невеликі нездужання переносяться на бігу, між роботою, домашніми клопотами та постійною турботою про близьких. Знайдіть час для себе. Хоча б раз на півроку запишіться на прийом до гінеколога в клініці «Оксфорд Медікал» https://oxford-med.com.ua/services/ginecology/, щоб не втрачати час і гроші на дороговартісне лікування запущених хвороб.

Немає симптомів — немає проблеми?

Практично безсимптомно протікає на першому етапі молочниця, гонорея, ВІЛ, туберкульоз, герпес, вірус папіломи і десятки грибкових інфекцій. Відсутність статевого життя вберігає від захворювань, викликаних стрептококами, і кишковою паличкою: їх наявність в середовищі є нормою, перехід в гостру форму зазвичай спровокований запаленням, інфекцією, зниженням імунітету, стресами.

Справжня і псевдоерозія шийки матки, запалення придатків, аднексит виявляється у зовсім молодих пацієнток і на початку не турбують. На первинних стадіях ніяк не проявляють себе кісти, міоми, інші новоутворення. Лікар здатний швидко виявити проблему при пальпації і ультразвукового дослідження.

Комплексні пакети обслуговування

Клініка «Оксфорд Медікал» цінує час своїх пацієнток і заздалегідь розробила оптимальні пакети програм для відділення гінекології:

«Стандартний». Включає консультацію, огляд на кріслі, розширену відео кольпоскопію і два мазки — на цитологію і мікроскопію.

«Стандартний +» доповнений діагностичними заходами.

«Розширений». Вибирається жінками з гінекологічними проблемами в анамнезі, передбачає ряд діагностичних процедур.

Сучасні стандарти лікування гінекологічних проблем

У клініці проводять комплексне лікування жіночих захворювань, включаючи порушення менструального циклу і гормональних збоїв, запалень, ВПЧ, непрохідності маткових труб, молочниці.

Ефективно лікується лазером ерозія шийки матки і видаляються потенційно небезпечні новоутворення і кондиломи. У клініці проводиться вакцинація від вірусу папіломи людини, що надійно захищає від ризику виникнення раку шийки матки. 

Комплексний підхід надання лікарняної допомоги на рівні кращих світових клінік дозволяє пацієнтам отримати кваліфіковані консультації вузьких фахівців, пройти діагностику на безпечному обладнанні нового покоління, отримати реальні результати лабораторних досліджень та повноцінну допомогу амбулаторно і в стаціонарі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: