У Путивльському районі планують реконструкцію пожежного депо

19.08.2020

Про це повідомив голова Путивльської райдержадміністрації Сергій САВЧЕНКО за підсумками огляду приміщень 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Очільник райдержадміністрації разом з начальником Путивльської ДПРЧ-15 Ігорем ПОНОМАРЕНКОМ оглянули будівлю пожежної частини та спланували дорожню карту щодо її реконструкції

За інформацією Ігоря Пономаренка, сучасні вимоги до висоти стелі ангару для пожежних автомобілів – 3,7 м. А у старовинній будівлі ДПРЧ-15 до стелі лише 3,2 м. Це унеможливлює оснащення частини сучасною технікою, зокрема, сучасним пожежним автомобілем МАЗ, та загрожує передислокацією ДПРЧ до іншого міста. Окрім споруди, реконструкції потребують і ворота.

«Нам терміново потрібно розпочати роботи з підготовки реконструкції пожежного депо для забезпечення на майбутнє дислокації пожежної частини на території Путивльського району, – з такими словами звернувся до представників аграрної галузі району голова Сергій Савченко на нараді з керівниками сільськогосподарських підприємств. – Наразі гостро постає питання розроблення проектно-кошторисної документації для подання проекту на фінансування реконструкції з ДФРР у майбутньому році. Місцеві бюджети не здатні сьогодні винайти на це кошти. Тому я звертаюсь за допомогою до вас у першу чергу, як до людей, які живуть та працюють на цій землі».

На розробку проектно-кошторисної документації наразі потрібно 203 тисячі 169 гривень.

Присутні на нараді представники сільськогосподарських підприємств району підтримали пропозицію щодо пропорційного розподілу необхідної суми в залежності від кількості землі в обробітку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: