На Сумщині поліція вилучила у пасажира повну сумку коноплі

19.08.2020

Працівники сектору реагування патрульної поліції Охтирського відділу поліції зупинили на в‘їзді до райцентру автівку і запитали у водія для відповідної перевірки документи. І поки правоохоронці спілкувалися з чоловіком, його пасажир дедалі більше нервувався. А потім, вийшовши з машини, заявив поліцейським, що хоче видати їм у добровільному порядку сумку з коноплиним листом.

Правоохоронці доправили чоловіка до відділку поліції, і там 58-річний чоловік детально розповів, звідки у нього сировина. Виявилось, що він їздив на допомогу до свого знайомого, котрий проживає в одному з сіл району. І там запримітив кілька рослин дикоростучої коноплі. Він нарвав повну сумку листу та верхівок, аби підсушити та зберігати удома – мовляв, для власного вживання.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 309 КК України та перевіряють достовірність викладеної чоловіком версії, а також на причетність його до вирощування нарковмісних рослин. Вилучене зілля направлене на експертне дослідження.

Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: