У Сумах нетвереза жінка вчинила ДТП і пропонувала патрульним хабар

19.08.2020

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП на вулиці Псільській.

Оперативно прибувши на місце події, вартові порядку з’ясували, що 43-річна жінка, керуючи автомобілем Opel Astra, не впоравшись із керуванням, допустила наїзд на паркан приватного будинку. На щастя, ніхто не постраждав.

Громадянка мала явні ознаки алкогольного сп’яніння, та й сама не заперечувала факту вживання алкогольних напоїв. А ось водійського посвідчення в неї не було, адже вона його взагалі не отримувала. У присутності двох свідків керманичка пройшла огляд на стан сп’яніння, який зафіксував у неї 2, 21 проміле алкоголю, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Коли поліцейські почали оформлювати адмінматеріали, жінка активно почала пропонувати патрульним неправомірну вигоду у вигляді різної суми грошових коштів. Кілька разів інспектори попередили її про відповідальність за такі дії, але вона наполягала на своєму. Тож на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Загалом охоронці порядку склали на неї три адмінматеріали: ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Вчинення ДТП) та ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП. Слідчі ж розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: