На Харківській «поплив» асфальт?

19.08.2020

Після того, як у Сумах відкрили проїзд оновленою Харківською, у соцмережах відразу ж з’явилися пости незадоволених ремонтом.

Одні скаржаться на люки, встановлені трохи вище дорожнього полотна, що викликає дискомфорт під час їзди. А інші заявили, що асфальт на Харківській і зовсім уже «поплив».

— На ділянці в районі зупинки «Мануфактура» асфальт хвилями, — розповідає сумчанин Вадим. — Але ж це нова дорога, її тільки но зробили! Їдеш як по тріскачці якійсь…

Директор КП Сумської міськради «Шляхрембуд» Олександр Вегера прокоментував претензії сумчан.

«Так, люки трохи вище, але це не є порушенням, — пояснив головний сумський дорожник. — За всіма правилами і нормами допускається 2 сантиметри. До того ж більшість люків у таких місцях, де автомобілям просто не може нічого заважати. Це посеред дороги, де розділова розмітка із суцільною лінією, або на узбіччі. Що стосується «поплив асфальт» — нехай покажуть. Разом з тими, хто побачив щось, знайшов те, що вважає недоліком, поїдемо і подивимося. Звертайтеся прямо на підприємство».

Нагадаємо, що ремонту вул. Харківської сумчани чекали багато років. Спочатку планували зробити ремонт дороги на суму в 180 млн грн, але в підсумку з дорожнього фонду було виділено всього лише 80 мільйонів, а потім ще 10 додатково, щоб зробити ремонт до вул. СКД, а не до пр. Лушпи, як планувалося спочатку. Мер Сум практично кожен день контролював роботи на головній вулиці Сум і, судячи з його постам у Фейсбуці, залишився задоволений.

На сьогодні КП «Шляхрембуд» проводить роботи на вул. Іллінській у Сумах, а саме — від ділянки вул. Галицького до перехрестя з вул. Чорновола. До того ж на підприємстві обіцяли у серпні максимально, наскільки це можливо, зробити підходи до шкіл, щоб діти не ходили по ямах. Будемо сподіватися, що сумські дорожники встигнуть із цим до 1 вересня.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: