Стало відомо, хто очолить школу №2 у Глухові

19.08.2020

Вчора, 19 серпня, в Глухівській міськраді відбувся конкурс на посаду директора ЗОШ №2. Відповідну інформацію підтвердила голова конкурсної комісії Ніна Нанай.

До складу комісії, яка обирала кандидатів, входили представники депутатського корпусу міськради, управління якості освіти в Сумській області, а також керівник територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України.

На вакантну посаду директора школи № 2 претендували Наталія Давиденко (заступник директора з навчальної частини ЗОШ №2) та Алла Матосова (т.в.о. директора ЗОШ №2).

За результатами трьох завдань навчальний заклад очолить Наталія Давиденко, повідомляє hlukhiv.info.

Нагадаємо, згідно з кваліфікаційними вимогами до керівника установи, відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту» посаду керівника установи загальної середньої освіти може займати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та / або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, який не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: