Роман Грищенко привітав голову Лебединської РДА з призначенням на посаду

19.08.2020

Розпорядженням від 14 серпня цього року №437 Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ призначив Віктора ХИМИЧА головою Лебединської районної державної адміністрації.

Вітаючи Віктора Химича з призначенням, голова Сумської облдержадміністрації побажав йому подальших успіхів на цій посаді.

«Як ми бачимо, Вікторе Васильовичу, Вам, вкотре довіряють як в Лебединському районі, так і у вищих ешелонах влади. І я впевнений, що цю довіру Ви виправдаєте. Адже знаєте свою роботу як ніхто інший. Тому що до свого попереднього призначення головою Лебединської райдержадміністрації Ви працювали першим заступником голови райдержадміністрації, ще раніше – начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства цієї ж райдержадміністрації», – зазначив Роман Грищенко.

Голова облдержадміністрації висловив переконання, що завдяки спільній роботі проблеми району будуть неодмінно вирішені, та побажав Віктору Химичу успіхів у роботі на благо рідного Лебединського району, заради процвітання Сумщини і України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: