Роман Грищенко: запрошую Громадську раду до конструктивної співпраці заради розбудови Сумщини

19.08.2020

Такими словами голова Сумської облдержадміністрації звернувся до членів Громадської ради при облдержадміністрації під час засідання ради.

«Особисто для мене та моєї команди співпраця влади і громадськості є дуже важливою. Адже саме ви можете на лише підказати, що ми робимо правильно, а що ні, а й безпосередньо долучитися до вирішення актуальних для життя області питань», – зазначив Роман Грищенко.

За його словами, сьогодні співпраця з громадськістю нам особливо необхідна, зважаючи на реформи, які наразі проходять в Україні та на Сумщині. Зміни в адміністративному устрої, медичній та освітній галузях, вдосконалення житлово-комунального господарства, проблеми екології, соціального захисту – у всіх цих питаннях нам необхідна буде активна допомога громадськості.

«Громадська рада як консультативний орган має обов’язково збиратися як і раніше, розглядати на своїх засіданнях актуальні питання соціального та економічного розвитку Сумщини, – підкреслив голова Сумської облдержадміністрації. – Але я дуже просив би вас більш результативно долучатися до прийняття управлінських рішень, розробки профільних програм. Зокрема, на часі розробка медичної програми, яка б дала можливість жителям Сумщини отримувати всі медичні послуги в області. На мою думку, для громадськості тут необмежений простір для конструктивних ініціатив та реальних дій. Тож долучайтесь, чекаємо на ваші пропозиції».

«Я запрошую вас, шановні члени Громадської ради, до конструктивної співпраці, – наголосив Роман Грищенко. – Впевнений, що разом з вами нам вдасться побудувати Велику Сумщину».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: