Волонтери продовжують збір коштів на операцію для 16-річної Діани Лаврик

19.08.2020

Раніше ми вже розповідали про 16-річну Діану Лаврик із Старого Села Сумського району, яка хворіє на остеосаркому лівої великої голеневої кістки. Діана активно займалася туризмом, але після чергового зльоту почала скаржитися на болі в нозі.

Після обстеження у неї виявили новоутворення. З серпня 2016 Діана почала лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку. Пройшла 16 курсів хіміотерапій, операці. з ендопротезування. У травні 2017-го курс спецлікування закінчився. Лікування продовжили в інституті ортопедії і готують до операції в інституті патології хребта та суглобів ім. Ситенка. Вартість ендопротеза, який необхідний Діані, 730 тис.грн.

Волонтери знову звертаються за допомогою до всіх небайдужих, адже для лікування дівчини потрібно зібрати велику суму.

«Мама Ира созванивалась с харьковским доктором, он сказал, что после 28.08 будут приглашать Дианочку на обследования, и в начале сентября планируется операция. Мы всё ещё собираем необходимую сумму, так как ещё не хватает. Дианочка сейчас дома, набирается сил перед предстоящим нелёгким лечением. Мы благодарим всех неравнодушных людей, кто откликнулся, или сделал репост, так как собрать такую сумму нелегко. Спасибо вам огромное!

Приватбанк

Пополнение карты 5168 7427 1491 1447 Получатель: Лаврик Ирина Ивановна

Волонтер-Бага Лена- 0955780301″ — таке звернення опублікував у Фейсбуці керівник благодійного фонду «Світоч» Борис Кулик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: