Андрій Колдовський із RGM group: «Хочеться, щоб твої друзі їхали на відпочинок через міст, який будував і ти»

20.08.2020

Коли у твоєму житті є мета, ти відчуваєш приємний присмак кожного ранку та радієш кожному заходові сонця. Для Андрія Колдовського майже кожен ранок починався на Охтирщині, а захід сонця він зустрічав дорогою додому, до рідних Сум. Саме на Климентовському мосту молодий хлопець, якому ледь виповнилося 20 років, почав займатися справою життя – зводити для сумчан міст, який дає змогу безпечно перетинати Ворсклу.

Для Андрія та всієї команди RGM group існує неписане правило – будувати з душею. Тому наші мостовики будували міст так, щоб не хвилюватися за власних рідних, які завтра їхатимуть на інший берег Ворскли.

Навчався Андрій у Сумському будівельному коледжі за спеціальністю «Будівництво будинків та їх експлуатація». Неодноразово нагороджений подяками «За відповідальність та високий рівень професіоналізму», сертифікатами за успішне проходження тренінгу «Плиткове облицювання поверхонь із застосуванням технологій», грамотами за участь у конкурсі «Кращий за професією». Не забував Андрій і про спорт – отримав відзнаку за спортивні досягнення з піднімання гирі вагою 16 кг у заліку програми Дня здоров’я.

«Згадую слова Ліни Костенко… «і час летить, не стишує галопу». Зараз важливо не втрачати жодної хвилини, жодного дня. Тому під час навчання я проходив практику на підприємствах RGM group, зокрема на будівництві мосту в с. Климентове. Здається, і зараз пам’ятаю свої перші хвилювання: такі масштаби, техніка, цілі бригади спеціалістів, і головне – страшенна відповідальність. Ти власними руками зводиш конструкцію, яка повинна прослужити людям десятки років, а то й більше. І так хочеться, щоб твої друзі їхали на відпочинок через міст, який будував і ти. Зізнаюся, гордість переповнює.

Вже під час проходження практики я знав, що хочу працювати саме в «Сумимостобуд». І я почав впевнено йти до своєї мети. Паралельно з навчанням почав працювати проектантом у кошторисному відділі, а вже після захисту дипломної роботи мені запропонували посаду в компанії RGM group. Ну що я можу сказати, я щаслива людина», — ділиться емоціями Андрій.

Наразі молодий та перспективний мостобудівник працює бригадиром на мостових об’єктах, займаючись торкретуванням опор (нанесення під тиском на оброблювальну поверхню шару бетонної суміші, щоб зробити її щільною, водонепроникною та вогнестійкою). Андрій із запалом у серці освоює нову технологію та керує торкрет-машиною, яка робить бетонне напилення на конструкції.

З нагоди завершення реконструкції мостового переходу на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-12 Суми-Полтава у с. Климентове нагороджений грамотою Сумської обласної ради за високу професійну майстерність, довголітню сумлінну працю в дорожній галуз та вагомі досягнення в роботі.

Запальний та молодий, він працює та продовжує навчатися, вступивши до Харківського національного автомобільно-дорожнього університету на спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія». Нам залишається лише пишатися нашими спеціалістами.

Дякуємо, Андрію, за твої талант, натхнення та відповідальність. Бажаємо й надалі захоплюватися справою, яку ти обрав і втілювати в життя найкрутіші проекти.

Розбудовуємо Сумщину разом!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: