Руслан Горовий презентує на Сумщині нову книгу

20.08.2020

29 серпня о 16:30 в актовій залі Політехнічного технікуму КІ СумДУ режисер і письменник Руслан Горовий презентує нову книгу «Ми».

«Нова книжка — це, фактично, третя збірка коротких смішних та милих оповідань про людей. Почалося все з конотопських історій «Конотоп земля легенд», коли у персонажі вкладав спогади з дитинства. Потім була книга «Усі ми родом не з Києва» про маленькі містечка, про життя звичайних людей. Книга «Ми» — це логічне продовження цієї теми: про нас, наш двір, нашу школу, наші стосунки», — розповів Руслан Горовий.

Руслан Горовий — письменник, журналіст, головний режисер «Магнолія-ТВ», автор та керівник проєкту «Служба розшуку дітей», документаліст і волонтер. Він народився та виріс у Конотопі. Минулого разу до міста він приїздив у січні з книгою «Про людей», передає konotop.city.

Організатори заходи обіцяють сімейну атмосферу та нагадують взяти з собою маски. На заході можна буде придбати книги автора, взяти автограф та зробити з ним фото. Захід відбудеться за адресою вул. Садова, 29.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: