Мішель Терещенко через суд поновився на посаді мера Глухова

20.08.2020

Сьогодні, 20 серпня, Сумський окружний адмінсуд ухвалив рішення  у справі про поновлення на роботі Глухівського міського голови Мішеля Терещенка. Він звернувся з позовом до виконкому та Глухівської міськради про визнання протиправним та скасування рішення, яким було припинено його повноваження міського голови у березні цього року, та поновлення на посаді. Як зазначив сам міський голова, підставою для такого голосування тоді стала його заява про припинення повноважень, яку він відкликав ще в жовтні 2018 року. Представник відповідача з цим погодився.

На початку засідання він подав клопотання про закриття провадження у справі. Підставою цього стало рішення Глухівської міськради, прийняте на сесії 6 серпня, яким скасовується березневе рішення про звільнення Терещенка з посади міського голови та його поновлення.

Нагадаємо, на тій сесії другим питанням розглянули дострокове припинення повноважень Мішеля Терещенка. І більшістю голосів таємного голосування його «звільнили» вдруге уже з інших підстав. А саме, відсутністю на робочому місці за 2019-2020 роки з нез’ясованих причин 242 робочих днів та порушенням Конституції України, законів, прав та свобод громадян.

Суд у задоволенні такого клопотання відмовив. Суд ухвалив поновити міського голову Глухова Мішеля Терещенка на посаді. Ухвала підлягає негайному виконанню.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: