Райрада поскаржилася на обласний Держгеокадастр голові Державної служби з питань геодезії

20.08.2020

Депутати Ямпільської районної ради ухвалили звернення до голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру з приводу необґрунтованих відмов мешканцям району в оформленні земельних ділянок управлінням Держгеокадастру в Сумській області.

– За інформацією міських та селищних рад, Головним управлінням Держгеокадастру в Сумській області прийняті позитивні накази щодо надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність лише 111 громадянам, – зазначила голова районної ради Ольга Губар. –При цьому, 45 з них не є мешканцями Ямпільського району, а деякі з них не проживають і в Сумській області. Вони мешкають в Харківській, Чернігівській і, навіть, Київській області. В той же час, 452 мешканцям у розробленні такої документації було відмовлено.

-Ми чудово розуміємо, що Держгеокадастр торгує нашою землею, а ми на це спокійно дивимося зі сторони, – заявив депутат районної ради Валентин Лесняк. — Я там був неодноразово і спілкувався з ними, а тому добре знаю їх позицію – відбитися любою ціною від того, щоб вирішити питання в інтересах людей. Вони там працюють з іншою метою – набити собі кишені.

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: