«Я – скучав»: Поновлений на посаді мер Глухова – про вибори, звільнення чиновників і губернатора області

20.08.2020

Мішель Терещенко, якого сьогодні судовим рішенням поновлено на посаді Глухівського міського голови, розповів про свої плани на найближчу перспективу.

За словами мера, після п’яти місяців судових тяганин у нього накопичилося багато роботи в місті. Попереду – підготовка до виборів, та, судячи із заяви Мішеля Терещенка, поки не зрозуміло, що він мав на увазі: чи братиме участь у виборах, чи говорив про забезпечення організаційної сторони цього процесу.

Та серед найпершого, що він зробить – підпише розпорядження про звільнення з посади секретаря Глухівської міської ради Юрія Бурлаки, так як є судове рішення про поновлення Олени Демішевої, яка раніше виконувала цю роботу.

Щодо інших людей, які за словами мера Глухова, незаконно втратили роботу, то вони також будуть поновлені через суд та отримають грошові компенсації.

Поділився враженнями мер Мішель й про губернатора Сумщини. «За останні п‘ять місяців змінилася ситуація в області, є новий голова ОДА. Я доведу, що це – нормальна людина. Він знає про нашу ситуацію і у нас є надія на його підтримку», – сказав мер.

Мішель Терещенко — чинний міський голова Глухова.Рішення суду до негайного виконання.

Опубликовано Oksana Drupp Четверг, 20 августа 2020 г.

azimuth.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: