У Сумах провели нараду з перевізниками щодо правил роботи в умовах карантину

21.08.2020

Представники міської влади спільно із фахівцями управління Укртрансбезпеки та управління патрульної поліції у Сумській області провели робочу нараду з перевізниками пасажирського транспорту щодо виконання вимог Постанови КМУ № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Заступник міського голови, головуючий наради Степан ПАК у своєму слові нагадав присутнім про ознаки та прояви коронавірусної інфекції, у тому числі й про шляхи її розповсюдження. Зокрема, посадовець наголосив на необхідності безумовного виконання протиепідемічних заходів під час здійснення перевезень. До таких, за словами Степана Пака, належить: регулярне проведення санітарної обробки салонів автобусів та тролейбусів; використання під час перевезень захисних масок як водіями так і пасажирами; перевезення пасажирів лише у відповідності до кількості місць для сидіння.

Разом із тим, начальник управління Укртрансбезпеки у Сумській області Ігор ШЕВЕЛЬ довів до відома присутніх вимоги профілактичних заходів «Увага! Серпень – масові перевезення». А старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Сумській області Дмитро СКРИПЧЕНКО доповів про найпоширеніші порушення при перевезенні пасажирів міським пасажирським транспортом в умовах карантину та про програму заходів щодо запобігання них..

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: