Голова Лебединської РДА закликав святкувати «Борщ-фест» безпечно

21.08.2020

Відповідне звернення очільника Лебединщини Віктора Химича щодо відзначення «Свята українського борщу» у Підопригорах  оприлюднене на сайті райдержадміністрації.

«Традиційним, щорічним, культурно-масовим заходом у Лебединському районі є фестиваль у с.Підопригори. Цьогоріч «СВЯТО УКРАЇНСЬКОГО БОРЩУ» присвячене Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України, відбудеться 21 серпня 2020 року у форматі ОPEN-AIR.

Звичайно, для кожного українця справою честі і гідності є відзначення величних державних свят, та ні в якому разі не можна забувати, що в Україні триває карантин.

Всі заходи і святкування мають бути проведені з обов’язковим  урахуванням санітарно-епідеміологічних вимог, аби попередити масове зараження населення вірусом COVID-19.

Сьогодні вся діяльність органів влади спрямована на те, аби не дати коронавірусній інфекції ширитися нашою країною та захистити українців від цієї страшної пандемії.

Завдяки тому, що всі відповідальні служби працюють на випередження, Сумщина, в тому числі Лебединщина, знаходяться у «зеленій» зоні небезпеки. Наша спільна задача — втримати ситуацію.

Хочу звернутися до учасників фестивалю  та зазначити, що наразі усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашого краю. Тому я буду вдячний кожному з вас за дотримання правил карантину, за самоізоляцію після приїзду з-за кордону, за вчасне звернення до лікаря чи телефонний дзвінок на «гарячу лінію». Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, статків, статі та віку. Тому маємо серйозно поставитися до ймовірної загрози.

Вкотре нагадую: користуйтесь засобами індивідуального захисту та антисептиками, дотримуйтесь дистанції!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: