На Сумщині дитину покусала безпритульна собака: дівчинка в лікарні

21.08.2020

Про прикрий випадок розповіла у Фейсбуці мама дівчинки.

Подія сталася днями поблизу місцевого автовокзалу в Білопіллі. Зграя бездомних собак зненацька проявила агресію, а потім одна з тварин раптово накинулася на дитину. У результаті інциденту налякана дівчинка отримала невелику, але глибоку рану. Зараз дитина у безпеці –  перебуває у лікарні, де отримує кваліфіковану допомогу медиків.

«…Невелика рудого окрасу. Укус не спровокований. Рана невелика, але глибока. Собак було три, на щастя вкусила лише одна, мені страшно подумати що могло статися з дитиною, коли б на неі накинулися всі тварини… Дитина дуже налякана і знаходиться у лікарні, отримує лікування. Всі служби повідомлені, також нещодавно я написала заяву в міській раді з проханням прийняти міри до подібних тварин», – розповіла мама дівчинки Тетяна Петрик.

Як виявилося, мешканці Білопілля давно страждають від численної кількості бездомних собак. У коментарях під постом люди розповіли про аналогічні напади безпритульних тварин на містян.

  

Нагадаємо, що нещодавно у Конотопі на очах у мера міста безпритульні собаки напали на жінку з дитиною. На щастя, тоді обійшлося без жертв.

azimuth.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: