У Сумах п’яний водій-наркоман хотів підкупити патрульних

22.08.2020

Нещодавно, заледве виїхавши на патрулювання, інспектори отримали повідомлення про водія автомобіля ВАЗ-2107, який знаходиться за кермом з ознаками сп’яніння.

Приїхавши за вказаною адресою, на вулицю Металургів, вартові порядку відразу ж виявили чоловіка за кермом автівки, схожого за описом. 39-річний керманич дійсно мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд у присутності свідків. Результат зафіксував допустиму норму алкоголю — 0, 20 проміле.

Та на цьому історія не завершилася. Провівши сумчанину поверхневу перевірку, патрульні виявили в нього 5 паперових згортків з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. Після цього, щоб уникнути відповідальності, чоловік поклав до своїх документів грошові кошти в розмірі 500 гривень. Ба більше, він пообіцяв додати ще 300 гривень, якщо патрульні “закриють очі на знахідку”.

Інспектори попередили громадянина про відповідальність, але ж той, повідомивши, що все усвідомлює, наполягав на своєму. Тож цю подію вартові порядку також зареєстрували та викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліцію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: