140 поліцейських охороняють порядок на урочистотях, присвячених Дню Незалежності України

24.08.2020

В урочистих заходах з нагоди найголовнішого свята країни взяли участь представники влади, керівництво Головного управління Національної поліції в області, військовослужбовці, волонтери, громадськість та гості міста.

В Сумах на Алеї Героїв, що на центральному міському кладовищі, керівники міста та області, правоохоронці та військові вшанували пам’ять полеглих захисників України та поклали квіти до їх могил.

Затим відбулася урочиста хода колони в центр міста до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку. Тут, після покладання квітів, перед містянами зі словами вітань з нагоди свята виступили керівники області та міста Суми. Тут же відзначили кращих представників різних професій – робітників, лікарів, вчителів, діячів культури, військовослужбовців та поліцейських. Їм вручили відзнаки і нагороди.

Для забезпечення публічного порядку в місцях проведення урочистостей на території області було залучено близько 140 працівників поліції.

Поліція Сумщини вітає громадян зі святом та закликає беззастережно дотримуватися карантинних заходів, уникати масових скупчень людей, бути толерантними та виваженими один до одного, дотримуватися чинного законодавства, правил особистої безпеки та норм загальноприйнятої поведінки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: