Ямпільчанин реалізував патріотичний фотопроект до Дня незалежності

24.08.2020

Ямпільський фотограф Едуард Баранов до Дня незалежності опублікував знімки мешканців Ямпільщини.

Ми всі відрізняємось одне від одного як за віком, так і за вподобаннями та переконаннями. Але нас єднає наш спільний великий будинок – наша країна. Саме від нас всіх залежить, що отримають у спадок нащадки. Цей світ взагалі тримається на творчих та ініціативних особистостях, які продукують сенси та роблять все навколо себе кращим – на противагу тим, що звикли всіх та все поливати брудом.

До вашої уваги — проект «із коліс» – невелика добірка світлин творчих та непересічних особистостей Ямпільського краю.

Молодь Ямпільщини

В’ячеслав – байкер з Ямполя, який залучає молодь із вулиці до байкерського руху та пропагує життя без шкідливих звичок.

Влада Мацак – талановита юна майстриня з с. Білиця, яка робить чудові картини з бісеру.

Серафім Бойко – юнак, робить свої перші кроки в мистецтві живопису, приїхав до Білиці разом з батьками зі столиці за красою та спокоєм.

Жива візитівка с. Шатрищі – Негода Григорій Іванович – відомий майстер, що намагається зберегти та відновити напівзабуте гончарство.

Нестерець Валентина Єгорівна  – самодіяльний гурт «Калина» с. Антонівка, знавчиня місцевого фольклору.

Кармазіна Ірина Миколаївна та Цуркан Наталія Василівна – жінки, на плечах яких тримається культура c. Микитівка.

Якушева Антоніна Григорівна – заслужений вчитель, велика майстриня та безумовний авторитет серед мешканців с. Степне і не тільки. Окрема подяка бібліотекарці Гордієнко С.В. за сприяння та локацію світлиці в сільській бібліотеці с. Степне, де зроблено фото.

Авдасьов Валерій Миколайович – відомий на всю країну краєзнавець та історик з с. Воздвиженське. Ця людина йде важким шляхом Просвітництва і робить все можливе, щоб в історії краю не залишилось білих плям.

Чудовий аматорський гурт «Забава» с. Орлівка: Гончарова Наталія Леонідівна, Ошомок Надія Віталіївна,Потапенко Наталія Анатоліївна,Товстуха Ольга Михайлівна, Товстуха Валентина Олексіївна та Фоміна Валентина Сергіївна. Жінки не тільки співають – зокрема Товстуха В.О. власноруч виготовляє дизайнерські хустини з вишивкою.

Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів та щастя, яке зовсім не обов’язково шукати в інших країнах.

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: