У пожежі на Сумщині постраждав чоловік

25.08.2020

24 серпня о 08:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному домоволодінні на вул. Шолохова в м. Конотоп. На гасіння направили черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та добровільну пожежну команду місцевого підприємства.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що полум’я охопило дерев’яну господарчу споруду та покрівлю житлового будинку. Приборкання загоряння потребувало значної кількості води, тому автоцистерни довелося направляти для дозаправки від пожежного гідранту, який знаходився в 2 км від місця пожежі.

О 08:59 вогнеборці локалізували загоряння та щоб повністю приборкати полум’я довелося розбирати конструкції для виявлення прихованих осередків горіння. О 10:48 пожежу ліквідували.

Усього на гасіння було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 працівника та 1 одиниця техніки від добровільної пожежної команди.

Унаслідок пожежі постраждав господар домоволодіння, 1950 р. н. Чоловіка, який отримав опіки тіла госпіталізовано до хірургічного відділення Конотопської центральної районної лікарні.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: