Сумські патрульні допомогли маленькому цуценяті знайти домівку

25.08.2020

Днями екіпаж патрульних поліцейських отримав повідомлення про допомогу на вулиці Прикордонній. У зверненні йшлося про те, що невідомі викинули маленьке цуценя з автомобіля біля подвір’я заявника, а потім просто поїхали геть.

Приїхавши на місце події, інспектори побачили маленького пухнастика. Заявник та його дружина до приїзду патрульних нагодували малого чотирилапого. Песик залюбки йшов на контакт. Вартові порядку не могли залишити чотирилапого на вулиці напризволяще, тож вирішили відвезти його до притулку. Слідуючи туди, інспектори все ж вирішили спробувати самостійно знайти йому нову сім’ю.

«З власного досвіду знаю, що знайдені на вулиці тварини неабияк відчувають любов, прив’язаність та вдячність своїм рятівникам. Рік тому я й сама забрала з вулиці безпритульного кота, про що жодного разу не пожалкувала», — розповідає заступник командира 4-ї роти Анна Лемешко.

Уже за пів години старання інспекторів не залишилися марними — песика обіймали в новій люблячій родині. Впевнені, що чотирилапий буде вірним другом та надійно охоронятиме помешкання.

Ми щиро дякуємо небайдужому заявнику за пильність та повідомлення, а нашим патрульним за відповідальність, небайдужість та їхні добрі серця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: