У Сумах знову двічі за добу гасили приміщення покинутої школи

26.08.2020

25 серпня другий день поспіль у м. Суми рятувальники двічі гасили займання в неексплуатованій двоповерховій будівлі колишньої школи № 16 на вул. Миру.

Перше повідомлення про пожежу надійшло о 21:29. На гасіння направили відділення чергового караулу 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що на другому поверсі загорілася дерев’яна підлога до 2 кв. м. О 21:40 пожежа була локалізована, а о 21:49 — ліквідована.

І вже о 22:33 рятувальники знову були викликані за цією ж адресою. На цей раз вогонь охопив покрівлю на площі близько 40 кв. м. Горіли дерев’яні конструкції всередині. О 23:01 пожежникам вдалося локалізувати займання і запобігти подальшому поширенню полум’я. О 00:01, використавши 4 т води, вогонь повністю ліквідували.

Всього на гасіння обох займань було залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, допустимої причиною цих загорянь стало занесення стороннього джерела запалення ззовні.

Інформацію за даними випадками пожеж передано до поліцейських. На місці працювала слідчо-оперативна група, повідомляє Управління ДСНС України в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: