Шосткинці скражаться на великі черги, аби пройти флюорографію

26.08.2020

Останнім часом чимало шосткинців нарікають на довгі черги біля кабінету флюорографії, розташованого у поліклініці №4. В результаті люди відчувають не тільки дискомфорт, а й наражаються на ризик інфікування коронавірусом через відсутність соціальної дистанції. Роз’яснення з цього приводу дав головний лікар Шосткинської Центральної районної лікарні Олег Штогрин.

За його словами, традиційно наприкінці літа студенти проходять медкомісію. Саме тому у цей час біля кабінету флюорографії спостерігається велике скупчення людей. Водночас, модернізували флюорограф, розташований у поліклініці №4, передає shostkanews.city.

«Зараз тут встановлений цифровий флюорограф. Завдяки цьому ми економимо на плівці. Окрім цього, він робить знімки кращої якості, ніж вони були раніше. Єдиним мінусом такого впровадження є витрати часу на одного пацієнта, які збільшилися у середньому на 3-4 хвилини. «Якщо раніше людини йшли один за одним – поки одного відвідувача фотографують, інший роздягається, то тепер цього немає, адже комп’ютеру потрібен час для налаштування», — пояснив Олег Штогрин.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: