22-річний сумчанин потрапив у ДТП біля Рівного

26.08.2020

Неподалік Рівного авто із сумчанином за кермом в’їхало у інший легковик, який водій із пасажиром лагодили на узбіччі. За інерцією машина вдарила інше авто. Травми отримали троє людей. Інцидент трапився на трасі Київ – Чоп у вечір вівторка, 25 серпня, у поліції наступного дня повідомили подробиці.

Автопригода сталася близько 20 години у селі Вересневе Рівненського району. Як розповіла пресофіцерка поліції області Катерина Загурська, 55-річний здолбунівчанин на «Audі А6» зупинився на узбіччі, бо машина мала несправність. Разом із 63-річним пасажиром вони вийшли із салону.

Аби їм допомогти, зупинилось попереду і «Kia Ceed», 38-річний рівнянин разом 24-річним пасажиром також вийшли із салону.

«В цей час 22-річний житель міста Суми, водій автомобіля «Renault Megane», не впорався з керуванням та допустив наїзд на легковик «Audі А6», який, своєю чергою, наїхав на «Kia Ceed», що стояв попереду», – розповідає подробиці пресофіцерка поліції.

Внаслідок ДТП травмувалися троє людей, які були біля машин. У водія та пасажира «Audі А6» медики діагностували закриті черепно-мозкові травми та забої. У пасажира «Kia Ceed» — перелом ноги. Їх усіх госпіталізували, – каже Катерина Загурська.

Водії «Renault Megane» та «Kia Ceed» у автопригоді не травмувались. Ознак сп’яніння, додали в поліції, у них не було, але за процедурою додатково на дослідження відібрали зразки крові. За фактом ДТП із травмованими слідчі відкрили кримінальне провадження. Під час розслідування мають встановити й причину цього зіткнення.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: