У Шостці лікарі записали в жертви Covid-19 померлого чоловіка, який насправді не мав вірусу?

26.08.2020

Рідні загиблого хочуть з’ясувати істинну причину смерті, лікарі їх ігнорують.

20 червня у ЗМІ з’явилася офіційна інформація про смерть 61-річного шосткинця. Медики назвали причиною смерті чоловіка коронавірусну інфекцію. Родичі померлого не вірять у те, що в нього був Covid-19.

Як розповіла донька загиблого, перший тест на коронавірус був позитивний, другий, який чоловіку зробили ще за життя, але результати отримали вже після його смерті, – негативний.

В інфекційній лікарні, де перебував чоловік, підозрювали, що у нього менінгіт, але підтвердити діагноз не змогли – лікар, який бере пункцію, був на той момент у відпустці. Рентген чоловікові також не зробили, бо лікар, який розшифровує знімки, не працює на вихідних. Комп’ютерна томограма, яку зробили йому, не показала ні запалення легень, ні пневмонії чи інших проблем.

Рідні хотіли перевезти чоловіка до іншої лікарні, бо з кожним днем йому ставало все гірше, але медики не дозволили це зробити.

Шосткинські лікарі, за словами доньки загиблого, відмовляються змінювати чи уточнювати причину смерті 61-річного чоловіка, посилаючись на вже поставлений діагноз, та ігнорують при цьому другий  тест на коронавірусну інфекцію, який виявився негативним, як, до речі, й у всієї родини. Тож рідні сумніваються у правдивості озвучененої причини смерті 61-річного шосткинця.

Опубликовано Лилией Самарской Вторник, 25 августа 2020 г.

azimuth.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: