У Шостці ремонтують поліклініку №4: звичної реєстратури не буде

27.08.2020

Лікарі вузьких спеціальностей у Шостці відтепер приймають у поліклініці №4. На минулому тижні до цього медзакладу перевели двох хірургів, уролога, травматолога та онколога, які раніше вели прийом у поліклініці №1.

Переведення фахівців з одного мед закладу в інший проводиться у зв’язку з оптимізацією приміщень. У поліклініці №4, за словами Олега Штогрина, відремонтовано практично всі кабінети.

Наразі приводять до ладу коридори: ремонтується підлога, фарбуються стіни та й реєстратура виглядатиме зовсім по-іншому. Її перенесли в інше місце на першому поверсі, передає shostkanews.city

«Не буде такої реєстратури, як була раніше в нашому розумінні. Тому що всі амбулаторні карточки «йдуть» за сімейними лікарями по їх амбулаторіям. А тут залишаться невеличкі карточки вузьких спеціалістів. А решта запису буде по талонам. З часом це буде електронна запис. Реєстратура буде значно меншою. Це буде як ресепшн в сучасному розумінні», — пояснив головний лікар.

Зараз дороблюється остаточний проєкт на завершення ремонтних робіт у тому числі і на утеплення фасаду і можливо на заміну даху. На ремонтні роботи наразі вже використано близько 600 тисяч грн.

З часом з першої поліклініки до дитячої переїдуть й терапевти та сімейні лікарі. Але поки що вони продовжуватимуть прийом за старою адресою. У цей час там буде функціонувати рентген та флюорографічний кабінет, а також працюватимуть лаборанти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: